Algemene informatie

Belangrijke algemene informatie

Wij willen graag dat uw vakantie vlekkeloos verloopt. Voordat u bij www.carihuela.nl per internet een reservering maakt, is het belangrijk om onderstaande punten goed door te lezen.

Reserveren
U kunt alleen via internet reserveren. Deze manier van reserveren is voor u en voor la-carihuela.nl bindend.

Betalingen
Bij boekingen dient 50% aanbetaald te worden. Het totale bedrag dient minimaal zes weken voor aanvang van de huurperiode voldaan te zijn op rekeningnummer

Annulering
Bij annulering van de boeking is het aanbetaalde bedrag niet terug te vorderen.

Bijkomende kosten
Er zijn geen bijkomende kosten.

Waarborgsom
Bij carihuela.nl is geen waarborgsom van toepassing.

Inventaris
In al onze appartementen zijn tenminste de volgende voorzieningen aanwezig:
Satelliet TV met o.a. Ned1,2,3 RTL 4 en 5 SBS 6, Veronica en talloze buitenlandse zenders. Gratis! Een complete keukeninrichting inclusief een koffiezetapparaat, koelkast, magnetron, gasfornuis of elektrische kookplaat en een wasmachine. Normaal sanitair en warm en koud stromend water

Aankomst- en vertrektijd
carihuela.nl verhuurt appartementen in principe per week, van zaterdag tot zaterdag, afwijkende data in overleg mogelijk.

Bedlinnen
Bedlinnen (lakens en kussenslopen) zijn bij alle appartementen aanwezig. Hand- en theedoeken zijn voldoende aanwezig. In het appartement is een wasmachine aanwezig.

Huisdieren
Huisdieren zijn in alle appartement niet toegestaan.

Werk in uitvoering
Het kan gebeuren dat er in de buurt van uw appartement wordt ‘gewerkt’. Denk bijvoorbeeld aan wegopbrekingen of bouwactiviteiten. U zult begrijpen dat wij voor eventuele overlast geen verantwoordelijkheid kunnen aanvaarden.

Maximaal aantal personen
Het in de appartementenbeschrijving genoemde personenaantal is het maximaal toegestane aantal. Bewoning met meer personen is niet geoorloofd. Bij de selectie van de appartementen is ‘leefruimte’ een belangrijk criterium. Daarom kan het voorkomen dat er meer bedden zijn dan het maximaal toegestane personenaantal. Indien het appartement wordt ‘aangeprezen’ als voor bijvoorbeeld 4+2 personen, dan betekent dit ‘maximaal 4 volwassenen en 2 kinderen’, tenzij anders omschreven.